Stedentrip of strandvakantie? Geen probleem!

Vakantie Frankrijk

Stedentrip in Frankrijk

Parijs is de stad van de liefde. Daar moet je toch minstens één keer in je leven geweest zijn. Bezoek ook de plek waar zoveel kunst en literatuur is ontstaan en waar alles romantiek uitstraalt. Maak een boottocht over de Seine en zie Parijs vanuit een geheel ander perspectief. Of geniet van het uitzicht vanaf de Eiffeltoren.

Wist je dat je daar ook kunt genieten van een hapje of drankje? Zo’n mooi plekje zal je niet vaak in een restaurant gehad hebben. Onlinevakanties heeft de beste accommodaties in Parijs voor jou op een rijtje gezet. Zo heb je een ruime keuze aan hotels die verspreid over de stad liggen. Je hebt dus zelf in de hand in welke wijk je het liefst logeert.

Volop steden

Behalve Parijs heeft Frankrijk natuurlijk nog veel meer te bieden aan mooie steden. Zo kan je bij onlinevakanties reizen boeken naar Nice, Lyon, Rouen of Marseille. De historische binnenstad van Lyon staat bijvoorbeeld op de Werelderfgoederenlijst terwijl Nice juist bekend staat om de prachtige promenade en de ligging aan de Middellandse zee. Het Normandische Rouen bestaat al sinds de Middeleeuwen. De stad is onder andere bekend geworden door het proces en de veroordeling van Jeanne d’Arc. Je kan dan ook veel verwijzingen naar haar in de stad terugvinden. Verder huist in Rouen het Musée des Beaux-Arts waar kunst van veel bekende schilders te vinden is, waaronder Monet en Rubens.

Marseille ligt aan de Côte d’Azur en heeft als bezienswaardigheden bekende paleizen, kathedralen en ook een historische haven en stadscentrum. Wat je ook kiest voor je stedentrip naar Frankrijk het belooft sowieso volop genieten te worden. Steden als Nice en Marseille combineren strand en cultuur terwijl je in Lyon of Rouen juist de historie kan inademen. Met onlinevakanties beleef je een vakantie om nooit te vergeten.